Механизм кнопки 1-кл. 1мод. Zenit 1НО бел. ABB 2CLA210470N1101

190,00 

Механизм кнопки 1-кл. 1мод. Zenit 1НО бел. ABB 2CLA210470N1101

Описание

Механизм кнопки 1-кл. 1мод. Zenit 1НО бел. ABB 2CLA210470N1101